AutoRai

12-11-2004

Opzienbarende actie bij Mazda

De laatste maanden van het jaar worden bij Mazda bijzonder spectaculair afgesloten. En deze keer is de actie wel heel opzienbarend. In het traditionele Mazda December Festival is er nu voor de klant een voordeel te behalen van maar liefst 6128,-, een ongekend hoog bedrag.

Bovendien zijn in deze buitengewone actie de vier meest populaire Mazda-modellen betrokken: de Mazda2, de Mazda Premacy, de Mazda3 en de Mazda6. En alsof dat nog niet genoeg is zijn de prijzen van de Mazda2 en de Mazda6 tijdelijk aanzienlijk verlaagd.

Elk jaar blijkt weer dat het Decemberfestival van Mazda een groot succes is. Om het jaar, waarin het merk 35-jarig actief is op de Nederlandse markt, waardig en feestelijk af te sluiten kunnen klanten nu het meest optimale voordeel ooit behalen bij de aanschaf van een nieuwe Mazda, mits er een keuze wordt gemaakt uit de vier populairste modellen. Zo is de basisprijs van de Mazda2 nu tijdelijk verlaagd tot 12.995,- en is de Mazda6 nu al te koop vanaf 21.995,-. De tijdelijke kortingen zijn te verkrijgen op verschillend gebied en zijn afhankelijk van het model, zoals gratis metallic lak, een lagere prijs, een hogere inruilprijs voor de huidige auto van de klant of een voordelig navigatiesysteem. De specificaties omtrent de actie en de diverse modellen kan de klant krijgen bij alle Mazda-dealers in Nederland.

Bij het maken van een proefrit voorziet Mazda de klant bovendien van een aardig geschenk: een gratis abonnement op een tijdschrift. Er is keuze uit AutoWeek, Sportweek of Viva.
De actieperiode loopt van 22 november tot en met 31 december van dit jaar.