Ingezonden persbericht


Persbericht

Hoofddorp, 12 november 2004

Records management software open text ontvangt goedkeuring britse overheid

De records management software van Open Text is getest en goedgekeurd door het elektronische records management systeem (ERMS)-programma van de Britse overheid. Het ERMS-programma geeft een keurmerk af voor records management software die voldoet aan de eisen voor een veilige, elektronische overheid. Al eerder ontving Open Text goedkeuring van het Amerikaanse Ministerie van Defensie - het DoD 5015.2 certificaat.

Alle Britse centrale overheidsorganisaties zijn, anders dan in Nederland, vanaf 2005 verplicht om hun openbare documenten elektronisch op te slaan en beschikbaar te stellen. Via de records management software van Open Text kunnen organisaties hun electronische en fysieke documenten veilig beheren via het web. Deze software is gemakkelijk te integreren met de content management en samenwerkingsfunctionaliteiten van Livelink.

Over Open Text
Open Text is met 15 miljoen gebruikers wereldwijd en meer dan 10.000 implementaties in 31 verschillende landen één van de toonaangevende leveranciers van Enterprise Content Management (ECM) software. Met Open Text's belangrijkste product Livelink kunnen ondernemingen samenwerking met content management combineren en informatie omzetten in kennis. Ondernemingen hebben hiermee een stevige basis voor het versnellen van (innovatie) processen, het voldoen aan de regelgevingen en het stimuleren van groei. Onder het motto "Great Minds Working Together" werken onder andere Unilever Bestfoods NL, Siemens, Kiwa, Vlaamse Overheid, NUON, Europese Investerings Bank en Shell. Meer informatie is te vinden op http://www.opentext.com en http://www.opentext.com/livelink.

# # #

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Tjerk Suurenbroek
Open Text Benelux
tel: 023-565 23 33
mailto:tsuurenb@opentext.com
http://www.opentext.com

Rianne van der Sar / Marjolein Rigter
Edelman
tel: 023-554 20 30
mailto:nl@edelman.com
http://www.edelmannederland.nl/pressroom