Politie Noord-Holland-Noord

Den Helder en omgeving, vrijdag 12 november

Den Helder 12-11-2004 - 16.00 uur

Aanrijding: arm gebroken

Den Helder, donderdag 11 november 2004

Op de Schootenweg, kort na de afslag met de Industrieweg, vond omstreeks 15.30 uur een aanrijding plaats tussen een vrachtauto en een bromfiets. De 55-jarige bestuurder van de vrachtauto had de 30-jarige bestuurster niet gezien tijdens een inhaalmanoeuvre. De bromfiets kwam onder het rechtervoorwiel terecht. De bromfiets raakte daarbij geheel ontzet, de bestuurster brak haar linkeronderarm. Voor behandeling daarvan is zij naar het ziekenhuis gebracht. Beide bestuurders zijn afkomstig uit Den Helder.

Gewond na aanrijding

Schagen, donderdag 11 november 2004

Vanmiddag raakte op de Menisweg omstreeks half vier een 12-jarig meisje uit Tuitjenhorn aan haar been gewond na een aanrijding. Het slachtoffer reed op haar fiets over de Menisweg en wilde linksaf de Kievitstraat inslaan. Daarbij gaf zij geen voorrang aan een 17-jarige bestuurster van een bromfiets, die haar op dat moment inhaalde. Het meisje is voor behandeling van haar been overgebracht naar het ziekenhuis.

Winkeldief op heterdaad

Den Helder, donderdag 11 november 2004
In een winkel in het winkelcentrum Vrede en vrijheid is omstreeks 18.00 uur een 45-jarige man uit de marinestad aangehouden. Hij wordt ervan verdacht goederen uit de winkel te hebben weggenomen. Toen de man op zijn gedrag werd aangesproken gedroeg hij zich agressief. Door een van de aanwezigen werd hij daarop aangesproken, waarna de man zich rustig ging gedragen. Hij had wat snoepgoed en drank weggenomen. De politie maakt proces-verbaal op.