Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving, vrijdag 12 november

Hoorn 12-11-2004 - 16.00 uur

Vrouw door ex-vriend mishandeld

Venhuizen, donderdag 11 november 2004

De politie heeft vanavond omstreeks 20.45 uur een 49-jarige man uit Zwaag aangehouden. Hij wordt ervan verdacht eerder op de avond zijn ex-vriendin te hebben mishandeld. Hij had haar meerdere keren geslagen en daardoor is zij enige tijd buiten bewustzijn geweest. Het slachtoffer is door een arts behandeld. De man is inmiddels in verzekering gesteld.

Verkeerscontrole

Hoorn, donderdag 11 november 2004

Op de Koepoortsweg heeft de politie tussen 18.50 en 19.50 uur een korte controle gehouden, speciaal gericht op verlichting. Bij 23 fietsen bleek de verlichting niet orde. De bestuurders kregen allen een bekeuring. Op het Grote Noord werd aansluitend gecontroleerd op fietsen in het voetgangersgebied. Omdat vier mensen daar fietsten, kregen ook zij een boete.

Auto uit de bocht gevlogen

Andijk, vrijdag 12 november 2004
Omstreeks 01.30 uur vloog op de Dijkweg (tussen het Kleingouw en Driehuizen) een auto uit de bocht. Het voertuig, dat werd bestuurd door een 39-jarige man uit Wervershoof, raakte daarbij total loss. De man is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder bleek te hebben gedronken en daarom is er bloed afgenomen. Het rijbewijs is inmiddels van de man ingevorderd