Politie Drenthe

Vrijdagmiddag

Assen 12-11-2004

Vrouw gewond bij aanrijding

ROSWINKEL - Een 38 jarige automobiliste is vrijdagmorgen met borstklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. De vrouw was op de Roswinkelerstraat in haar woonplaats op de dissel van een stilstaande en onverlichte aanhangwagen gebotst. Volgens de vrouw had ze de aanhanger pas op het laatste moment gezien. Toen ze er om heen wilde sturen kwam haar uit tegenovergestelde richting een auto tegemoet. Ondanks het feit dat ze boven op de rem stond heeft ze een aanrijding niet kunnen voorkomen.

Politie houdt bromfietsdieven aan

EMMEN - De politie heeft donderdagmiddag in Emmen twee inwoners van 18 en 19 jaar uit die plaats aangehouden op verdenking van diefstal van een bromscooter. Van de diefstal was aangifte gedaan door een 17 jarige plaatsgenote. De scooter was gestolen bij een school in de wijk Angelslo. Oplettende getuigen hebben de politie op het spoor van de daders gezet. Ze hebben de diefstal bekend. De scooter is achtergelaten in een perceel bos.

Dader vernieling auto gepakt

KLAZIENAVEEN - Een 18 jarige inwoner van Klazienaveen heeft vrijdag bij de politie bekend dat hij verantwoordelijk is voor het totaal vernielen van een personenauto aan de Loperstraat in Klazienaveen. Buurtonderzoek heeft mede tot zijn aanhouding geleid. Volgens de man was wraak het motief van de vernieling. Hij is in verzekering gesteld.

Bert Visser (0651 - 611629) heeft tot vrijdagavond 23.00 uur perspiket. Bert Peters (0653-238059) neemt over tot zaterdag 08.00 uur. Daarna is Bert Visser weer bereikbaar.