Ondernemersorganisatie voor Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten

Bedrijfskledingcollectie Mart Visser voor schoonmaak- en glazenwassersbranche groot succes!

Na een intensief ontwerptraject, presenteerde Mart Visser op donderdag 7 oktober jongstleden zijn nieuwe bedrijfskledinglijn voor de schoonmaak- en glazenwassers branche. In de Van Nelle Ontwerpfabriek toonden modellen in een wervelend tempo verschillende kleurrijke combinaties. De show trok veel publiek; vele bedrijven uit de branche keken reikhalzend uit naar hun eventuele toekomstige tenue. Mart Visser slaagde erin de hooggespannen verwachtingen waar te maken.

Stoer en gedurfd
De modellen lieten zien dat de kleding voor ieder type schoonmaker en glazenwasser geschikt is; dik of dun, groot of klein, jong of oud en man of vrouw, er is voor ieder wat wils. Dat onderstreepten de mannen in stoere overalls en vrouwen in elegante, doch praktische jurkjes. De kleding is stoer en gedurfd. De collectie biedt verder volop mogelijkheden voor het toepassen van eigen bedrijfskleuren en -logo's. Op deze manier vormt de kledinglijn een eenheid waar de gehele branche zich mee kan profileren en blijft er voldoende ruimte voor individuele bedrijven om zich er mee te onderscheiden.

Applaus voor Mart Visser
De show maakte duidelijk dat Visser veel aandacht heeft besteed aan draagbaarheid en functionaliteit. Ook in de laatste ontwikkelfase. Een draagtest in het voorjaar wees namelijk uit dat de kleding nog een kleine bijstelling behoefde. Zo mocht de kleding van de levensmiddelenindustrie bijvoorbeeld geen zakken aan de buitenkant hebben. Mart Visser is met deze feedback aan de slag gegaan en leverde een verfrissende collectie bedrijfskleding voor de branche op. Zijn creaties werden dan ook onder luid applaus ontvangen.