Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Uitnodiging mega clinic IJsbrand Chardon

22/10/2004

Apeldoorn/Lochem, 22 oktober 2004
Wellicht had u het al gelezen: IJsbrand Chardon geeft op 12 november een spectaculaire clinic tijdens Paard&Koets. De clinic wordt georganiseerd ter gelegenheid van 20 jaar MenSport en de 5-jarige samenwerking van PAVO met IJsbrand Chardon. Dat mag u niet missen.... En daarom nodigen wij - MenSport en PAVO - u van harte uit!

IJsbrand staat bekend om zijn unieke wijze van clinic geven. Ook deze clinic belooft weer een waar spektakel te worden! Nog niet eerder presenteerde de meervoudig wereldkampioen een twee uur durende instructieavond voor zo'n groot publiek. IJsbrand zal deze avond doordacht opbouwen: te beginnen met longeren en het rijden onder de man, om daarna alle aspecten van het enkel-, twee-, en vierspanrijden te behandelen. Daarbij wordt hij terzijde gestaan door onder andere: Mieke van Tergouw, Jan van den Broek, Christiaan Provoost, Herman ter Harmsel en Henk Garrits.
Een uniek programma voor recreant tot topper, voor elk wat wils!

In nauw overleg met de organisatie van Paard&Koets is vrijdagavond 12 november van 19.00 tot 21.00 uur uitgeroepen tot de PAVO-MenSport Clinic avond. Als bezoeker van Paard&Koets betaalt u geen extra kosten voor het bijwonen van deze clinic. Plaatsen zijn niet te reserveren; wie het eerst komt, wie het eerst maalt (de hal beschikt over 3000 tribuneplaatsen). Kijk voor meer informatie op: www.paardenkoets.nl, www.mensport.nl of www.pavo.net.

Een leuke dagtip voor alle liefhebbers van het aangespannen rijden, dus kom en zegt het voort!
Graag tot ziens op 12 november op de PAVO-MenSport Clinic met IJsbrand Chardon!

Met vriendelijke groet,

Wim Knijnenburg (MenSport) en Jan de Boer (PAVO)

P.S. Paard&Koets vindt plaats van 12 tot en met 14 november in de Brabanthallen van 's Hertogenbosch. Openingstijden vrijdag 12 november: 14.00-22.00 uur, entreeprijs EUR13,- (met gebruikmaking van de reductiebon in MenSport EUR12,-).

www.pavo.net