Ingezonden persbericht

Sell-Plan verzorgt voordeelprogramma Amicon Zorgverzekeraar

WEESP, 20041112 -- Sell-Plan, het creatieve sales-promotion bedrijf uit Weesp, heeft een voordeelprogramma ontwikkeld voor Amicon Zorgverzekeraar, een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Het programma heeft de naam 'Absoluut Amicon' meegekregen en bestaat uit een couponboekje vol voordelen. Ruim 500.000 huishoudens die individueel verzekerd zijn bij Amicon kunnen het couponboekje in november in de bus verwachten. Zij kunnen de hele winter profiteren van meer dan 20 aanbiedingen zoals een bezoek aan een beautycenter, een Japanse massage, abonnementen op (gezondheids)tijdschriften, kortingen op schaatsclinics, DVD-pakketten en.leuke uitjes.


Voordeelprogramma 'Absoluut Amicon'
Amicon Zorgverzekeraar stimuleert haar verzekerden om gezond te leven en voldoende te bewegen. Om ze hierbij te helpen, heeft Sell-Plan in samenwerking met Amicon aanbiedingen geselecteerd die in het teken staan van bewust omgaan met voeding, sport en ontspanning. Deze zijn gebundeld in een couponboekje. Verzekerden kunnen gebruik maken van korting op activiteiten of artikelen door coupons in te leveren bij de kassa van deelnemende organisaties of door telefonisch of via de website artikelen of activiteiten te bestellen.

Naast het ontwikkelen van het voordeelprogramma neemt Sell-Plan de totale afhandeling voor haar rekening, van vragen en betalingen tot en met bestelling en aflevering. Voor vragen over het voordeelprogramma kunnen verzekerden vanaf 6 november contact opnemen met het Call Center van Sell-Plan of kijken op www.amicon.nl.

Amicon Zorgverzekeraar
Amicon Zorgverzekeraar is een ziektekostenverzekeraar met ruim 1,1 miljoen verzekerden, voornamelijk in Midden- en Oost-Nederland. Amicon is onderdeel van Menzis. Menzis is een all care verzekeraar die diensten en verzekeringen biedt voor zorg, gezondheidsbevordering, verzuimreductie en reïntegratie.

Sell-Plan
Sell-Plan is het allround sales-promotion bedrijf uit Weesp. Naast voordeelprogramma's en loyaliteitsprogramma's op maat brengt Sell-Plan ook premiums, relatiegeschenken en incentives op de markt. Het creatieve hart van het bedrijf is de afdeling Exposure Support, die zorgt voor de ontwikkeling en verkoop van nieuwe promotionele producten. Kijk voor meer informatie over alle producten en diensten op de vernieuwde website www.sell-plan.nl.




Ingezonden persbericht