Ingezonden persbericht

Voorpost op de bres voor Laakkwartier

DEN HAAG, 20041112 -- De nationalistische aktiegroep Voorpost komt komend weekeinde op aanvraag van 3 leden naar de wijk Laakkwartier te Den Haag om de inwoners een platform te bieden om op deze wijze hun angst en boosheid omtrent de moord op het vrije woord te kanaliseren. 15 aktivisten zullen de komende 2 dagen deze wijk, maar ook andere wijken informeren dat er ook nog een organisatie is die wel voor hun belangen opkomt! Voorpost Haaglanden neemt de woorden van burgermeester Deetman ter harte, en probeert de burgers weer bij elkaar te brengen. De verdeeldheid moet voorbij zijn!


Schouder aan schouder moeten de Nederlanders opkomen voor hun rechten en veiligheid. Dat steeds meer mensen dit inzien blijkt wel uit de vele aanmeldingen in den lande, en zeker in regio Den Haag!

Voorpost is een volksnationalistische organisatie die sinds 1978 aktief is in Nederland. Voorpost staat in Nederland statutair ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer V 281483. Statutair beoogt Voorpost de behartiging van de belangen van al wie kan worden beschouwd als te behoren tot de Nederlandse etnische gemeenschap. Voorpost is dus in de eerste plaats Nederlands, ja, meer zelfs: Heelnederlands.

Voorpost wil een volksbewust Rijksnederland, dat zijn eigenheid en identiteit opnieuw verdedigt!

Voor vragen kunt u zich richten tot de verantwoordelijke voor Voorpost in de regio: 0628101653
of u kunt een e-post sturen naar de afzender.

Mocht u interesse hebben in de folders of posters die we gaan verspreiden dan kunnen wij ze altijd toesturen.

Met vriendelijke groet,

Voorpost Haaglanden




Ingezonden persbericht