Ingezonden persbericht


Sfeer en gezelligheid op de eerste Singles Party van Co-Si

De eerste singles party van Co-Si (connecting singles) voorheen dinner-for-fun, was een groot succes. Even na negen uur kwamen de eerste party gangers de sfeervolle zaal in Snowworld te Landgraaf binnen. Al snel werd het er gezellig druk. Met een drankje en muziek werden voorzichtig de eerste gesprekjes gevoerd. Ook waagden zich aan het begin van deze Salsa avond al enkelen op de dansvloer.

Rond 10 uur begon de Salsa/Merengue workshop die verzorgd werd door Dansschool Azucar. Na een korte uitleg en een kleine demonstratie werd door bijna iedereen aan de workshop meegedaan. En na een voorzichtig begin kwam bij enkelen spontaan het talent voor de Salsa/Merengue naar boven.

Na de workshop kwam de avond pas echt op gang, dj. Ron van Radio Parkstad kreeg met Golden Oldies en today's Sounds al snel de dansvloer vol. Zelfs de broer van Michael Jackson, een doorgewinterde danser, vertoonde zijn kunsten. Door de gevarieerdheid van de bezoekers zowel in leeftijd als in interesse was er voor iedereen wel een gelegenheid tot het voeren van een gesprekje en een dansje. Er zijn zelfs berichten gehoord dat enkele singles die alleen waren gekomen, niet alleen vertrokken zijn!

De volgende Singles Party is op 13 November, weer in Snow World Landgraaf. Wat er op deze avond staat te gebeuren is nog een verrassing. Dus noteer deze datum maar alvast in je agenda. Wil je ondertussen op de hoogte worden gehouden van het programma van Co-Si, of ken je nog andere singles die op de hoogte gebracht willen worden, stuur dan de gegevens (naam, leeftijd, telefoonnr., en liefst emailadres) per email naar Co-Si: co-si@home.nl

Tot ziens op 13 November bij de tweede Singles Party van Co-Si in Snow World te Landgraaf.

----------

Met vriendelijke groet,

Frank Amptmeijer
____________________________________________
MacFactory media, advise and consultancy
Putbergstraat 5
6451 EA Schinveld - Nederland
tel - 0031 - 624 -512 483
fax - 0031 - 45 - 5273307
frank@macfactory.nl
____________________________________________