tros

Afdeling Communicatie
Hilversum, 10-11-2004

Televisie
dit was het nieuws
Uitzending vanaf zaterdag 13 november
Nederland 2 - 21.00 uur

nieuwe reeks dit was het nieuws van start

Teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Raoul Heertje geven vanaf zaterdag 13 november weer samen met twee speciale gasten aan spelleider Harm Edens op geheel eigen wijze commentaar op nieuws en actualiteiten in DIT WAS HET NIEUWS.

Afgelopen weekend was een compilatie te zien van hoogtepunten van het vorig seizoen. In totaal, inclusief de herhaling, werd deze uitzending bekeken door bijna anderhalf miljoen mensen die het programma met een 7,7 waardeerden. Het kijktijdaandeel was gemiddeld over twee uitzendingen 15,8 procent.

Er heeft zich een kleine wijziging in de gasten voorgedaan. De gasten zijn: Zaterdag 13 november: Sonja Barend en Cees Geel
Zaterdag 20 november: Cor Bakker en Geert Wilders
Zaterdag 27 november: Henk van Hoorn en mr. Piet Doedens Zaterdag 04 december: Doekle Terpstra en Pieter van den Hoogenband Zaterdag 11 december: Mieke van der Wey, tweede gast n.n.b. Zaterdag 18 december: Hans Klok en Joris Luyendijk

(gasten onder voorbehoud)

In de redactie zit een aantal stand-up comédians die zelf ook regelmatig optreden zoals Sander van Opzeeland, Micha Wertheim, Rob Urgert, Ronald Goedemondt, Cindy Pieterse.

De eindredactie is in handen van de ervaren Eric van Sauers en Koos Terpstra.