TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 12-11-2004

Radio
tros muziekcafÉ
Uitzending zaterdag 13 november
Radio 2 - 16.00 uur

Veelzijdige artiesten in tros muziekcafÉ

In TROS MUZIEKCAFÉ van zaterdag 6 november a.s. ontvangt presentator Hadassah de Boer de volgende artiesten:

Angelique Beauvence is een veelzijdige zangeres. Ze draait haar hand niet om voor jazz, pop en zelfs dance. Haar laatste album verscheen eerder dit jaar en hierop is te horen dat Angelique van meerdere markten thuis is, want ze zingt zelfgeschreven nummers, bestaande stukken en originele uitvoeringen van klassiekers. Zaterdag brengt ze in TROS MUZIEKCAFÉ een paar stukken ten gehore.

Kanis is een relatief nieuwe band, maar de respectievelijke bandleden draaien alweer een tijdje mee. Hun debuutalbum levert een leuke en frisse verzameling pop- en rockliedjes en is een fijne bijdrage aan het Nederlandstalig product.

Venice is in Nederland! En dus komt de zingende familie Lennon zaterdag langs in TROS MUZIEKCAFÉ. Hun nieuwe single 'Everybody's opium' komt vaak voorbij op Radio 2 en is afkomstig van hun nieuwe album. Venice komt een aantal nummers zingen en natuurlijk praten ze even bij met Hadassah.

Berry Visser is de oprichter van Mojo Concerts en was in de jaren zeventig betrokken bij het Holland Pop Festival in het Kralingse Bos. Berry Visser heeft zich daarnaast beziggehouden met bijna alle vormen van kunst, maar is misschien wel het meest bekend geworden met zijn poëzie en zijn muziek. Zaterdag zingt hij een aantal nummers in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl.