Gemeente Moerdijk


ONTVANGST SINTERKLAAS

De tijd is weer aangebroken, dat Sinterklaas ons land bezoekt. In de gemeente Moerdijk zijn de wethouders en burgemeester in verschillende kernen aanwezig om Sinterklaas te verwelkomen.

Zaterdag 13 november om 14.00 uur is wethouder van Brenkelen aanwezig bij de ontvangst van de Sint op het bordes van het voormalige gemeentehuis in Standdaarbuiten. Tegelijkertijd verwelkomt de burgemeester de Sint in Zevenbergen, in het centrum ter hoogte van Brasserie Entré.

Zaterdag 20 november heet de burgemeester de Sint welkom in de haven van Willemstad om 14.30 uur. Op hetzelfde tijdstip ontvangt wethouder Punt de Sint bij het Oude Raadhuis in Klundert. Tegelijkertijd verwelkomt wethouder Bienefelt sinterklaas in Fijnaart bij de Witte Roos.

Zondag 21 november om 14.00 uur ontvangt wethouder Grootenboer de Sint bij het multi-functioneel gebouw De Oude School in Noordhoek.

Tot slot is wethouder Bienefelt op zaterdag 27 november aanwezig voor de ontvangst van de Sint en zijn pieten om 13.30 uur op het Kerkplein in Langeweg.

U begrijpt dat de Sint niet overal tegelijk aanwezig kan zijn, daarom maakt hij gebruik van een aantal hulpsinterklazen.