Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving, zaterdag 13 november

Hoorn 13-11-2004 - 15.00 uur

Onder dwang geld afgegeven

Hoorn, zaterdag 13 november 2004

Even na middernacht is een 26-jarige vrouw uit Hoorn van haar geld beroofd. Zij had een bedrag van 50 euro gepind uit een automaat in de Huesmolen. Op het moment dat het geld uit de automaat kwam, werd dit gepakt door een tot nu toe onbekend gebleven man. Omdat zij dacht dat het een grap was, pakte zij direct het geld uit diens handen. Hierop trok de man een mes en bedreigde haar, waarna zij het geld afgaf. De dader ging er vervolgens vandoor. Het gaat om een negroïde man met een lengte van ongeveer 1.75 meter. De man heeft onder een van de ogen een litteken en droeg een blauwe pet met daarover een capuchon van een Nike-jas.

Diefstal auto

Avenhorn, zaterdag 13 november 2004

Afgelopen nacht is er vanaf de Barbeel een auto van het merk Porsche gestolen. Op het voertuig zat het kenteken 06-DR-RK, het voertuig was van het type 911 Carrera en blauw van kleur.

Ernstig ongeval, getuigen gezocht

Hoorn, zaterdag 13 november 2004

Vanmorgen vond omstreeks 11.11 uur een ernstig ongeval plaats op de Provinciale weg, in de nabijheid van de rotonde die vlak voor de A7 is gelegen. De 35-jarige bestuurder, die in Avenhorn woont, sloeg met zijn auto over de kop en kwam terecht op de rijbaan voor het tegemoetkomende verkeer. De man is met hoofdletsel afgevoerd naar een ziekenhuis in Amsterdam.

De politie is op zoek naar getuigen die achter het voertuig van het slachtoffer reden. Getuigen dus die over de Provinciale weg (N 506) in de richting van de A7 (westelijke richting) reden. Indien u iets over de toedracht kunt vertellen, dan wordt u verzocht te bellen met 0900 8844 (lokaal tarief).