2e persbericht van zaterdag 13 november 2004

Eindhoven 13-11-2004 - Berichten uit de regio

Eersel: Inbraak in horecagelegenheid

In een horecagelegenheid aan de Kerkstraat is zaterdag tussen 9.45 en 13.45 uur ingebroken. De dader kwam binnen door de ruit van een balkondeur te vernielen aan de achterkant van het pand. Binnen werd een gokkast opengebroken en geld uit de kassa gehaald. In totaal werd ruim 400 euro weggenomen.

Geldrop: Inbraak in bedrijfspand

In een bedrijfspand in Winkelcentrum Coevering is tussen vrijdag 17.30 uur en zaterdag 11.30 uur ingebroken. De dader kwam binnen door aan de achterkant een deur open te breken. Weggenomen werden een TFT-beeldscherm, een printer en vier systeemkasten.

Lage Mierde: Automobilist gewond

Op het Wellenseind is zaterdag rond 8.45 uur een 49-jarige automobilist uit Lage Mierde achter op de auto van een 30-jarige automobilist, eveneens uit Lage Mierde, gebotst. De 30-jarige man remde om linksaf te slaan. De 49-jarige bestuurder, die achter hem reed, kon niet op tijd remmen en reed achter op de auto. De 49-jarige man is met een hoofdwond overgebracht naar het Elisabethziekenhuis in Tilburg.

Nuenen: Cosmetica gestolen

In een loods aan de Dubbestraat is tussen vrijdag 17.00 uur en zaterdag 8.15 uur ingebroken. De dader kwam binnen door een raam open te breken. Uit het pand werd een nog onbekend aantal parfums en andere cosmeticaproducten gestolen.