Travel Unie International Nederland N.V.

Pepernotenboot van holland international rondvaart vaart opnieuw voor sinterklaas door amsterdamse grachten

Zwarte Pieten vermaken kinderen op Pepernotenboot van Holland International Rondvaart

Amsterdam, woensdag 13 oktober 2004 - Net als in voorgaande jaren organiseert Holland International Rondvaart ook dit jaar rondvaarten door de Amsterdamse grachten met de gewilde Pepernotenboot. Vanaf zondag 14 november varen op deze rondvaarten twee zwarte pieten mee en wordt er gezorgd voor koffie en thee, chocolademelk en limonade. Natuurlijk ontbreken ook pepernoten en andere lekkernijen niet.

De populaire Pepernotenboot van Holland International vaart ook dit jaar verschillende malen door de Amsterdamse grachten. Directeur Thijs Hartog van Holland International Rondvaart en Excursies: "Vele kinderen en hun ouders hebben in voorgaande jaren met veel enthousiasme en plezier deelgenomen aan deze speciale rondvaarten op de Pepernotenboot en genoten van de lekkernijen die tijdens deze rondvaart worden geserveerd. Ook voor ouders en kinderen van buiten de hoofdstad is het een leuke manier om met de meevarende Zwarte Pieten én de Amsterdamse grachten in herfstsfeer kennis te maken."

Afvaarten en reserveringen
De Pepernotenboot, die vertrekt vanaf de steiger van Holland International Rondvaart tegenover het Centraal Station in Amsterdam, vaart dit jaar op zondag 14 november (de dag nadat Sinterklaas aankomt in Nederland), zondag 21 november, zondag 28 november en zondag 5 december 2003. Op deze dagen zullen er drie afvaarten zijn om: 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan op telefoonnummer 020-625 30 35. De prijs voor de rondvaart met de Pepernotenboot is 12,50 euro voor volwassenen en 5,00 euro voor kinderen.