BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 10 november 2004

Natasha bedingfield te gast bij that's live op 3fm

Aanstaande zondag 14 november tussen16.00 uur en 18.00 uur staat Natasha Bedingfield op het That's Live-podium bij BNN op 3FM. Deze Engelse zangeres heeft de Nederlandse harten verovert met haar hit These Words. Naast dit nummer zingt zij zondag ook haar volgende single Unwritten van haar gelijknamige album. En wie weet kan presentator Eric Corton haar verleiden tot het zingen van meer nummers...

Natasha is de zus van de al eerder in Nederland bekende Daniel Bedingfield. Hij is bekend van hits als If you're not the one en Gotta get thru this. Haar broer was al eens langs geweest bij That's Live en sindsdien wilde Natasha zelf ook persé langskomen bij BNN.

Het publiek bestaat aanstaande zondag uit gelukkige prijswinnaars die een meet and greet hebben gewonnen met Natasha Bedingfield. Ook maakt iemand uit het publiek kans om bij een uniek en exclusief concert van Jamie Cullum te zijn.

That's Live komt elke zondagmiddag van 16.00 uur tot 18.00 uur live vanuit de BNN bar in Hilversum. Elke week is er live optreden van een band op het That's live-podium. Het aanwezige publiek kan dan ook zelf vragen stellen aan de optredende artiesten. De presentatie is in handen van Eric Corton.