Ingezonden persbericht


Popcentrum PODIUM

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK42

SMITHY'S REUNION PARTY IN PODIUM

Hardenberg-, "Smithy's Palace" in Coevorden was jarenlang een begrip in de regionale uitgaanswereld. Het echte Smithy'sgevoel herleeft volgens oprichter Jules Smit nog één keer en wel op zondag 14 november vanaf 15.00 uur als in Popcentrum Podium in Hardenberg een grote reünie zal worden gehouden voor klanten, medewerkers en musici van één der gezelligste clubs die Drenthe ooit heeft gekend. Een vrij uniek evenement omdat de reünie niet plaats gaat vinden op de originele locatie in Coevorden!

De meeste medewerkers en oud-klanten wonen nog steeds in de omgeving van Coevorden; anderen zijn het land ingetrokken. 'We doen er alles aan om de oud-klanten via de media te bereiken en de adressen van oud-medewerkers te achterhalen, maar we hopen ook dat mensen die wij benaderen nog contact hebben met anderen', aldus Jules Smit die in 1974 de uitgaansgelegenheid in Coevorden startte. Eerst was Smithy's Palace een dancing met livebands op de zondagavond. Later kwam er op zaterdagavond een discotheek bij en zat het ook op de Coevorder koop(donderdag)avond vol.

BLACK LAKE

De groep Black Lake stond er gemiddeld vijftien keer per jaar. 'Daarom zijn we erg blij dat de groep in oude bezetting optreedt tijdens de reünie', aldus Jan Oost, één van de oud-medewerkers van Smithy's en tegenwoordig hoofd beveiliging bij de Podiumgroep. Ook draaien deejays als Stuart Henri en Eddy Mensink nog één keer hun hits van toen. Jules Smit: 'Misschien kruip ik zelf nog wel een kwartiertje achter de draaitafel. Dat deed ik vroeger ook!'. Meer info op www.poppodium.nl.

De voorverkoop is zaterdag (9-10) gestart op de volgende locaties;

# COEVORDEN:

'Schatjes' kinderkleding en Music Store

# HARDENBERG:

Boetiek De Blauwe Shop, De Troubadour en Popcentrum Podium

# SLAGHAREN:


- café Ome Dries

# GRAMSBERGEN:


- tankstation Tromp, Ane

# DALEN:


- Café-rest Cornelis

# NIEUW AMSTERDAM:


- DA drogisterij Wilma



Ingezonden persbericht