Rijn & Venen, 11.45 uur

Utrecht 14-11-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Stereo-installatie in beslag genomen

WOERDEN Zaterdagmiddag heeft de politie bij een woning aan de Anton Mauvestraat een stereo-installatie in beslag genomen.

Er was herhaaldelijk geklaagd over geluidsoverlast. Toen de politie om 14.20 uur ter plaatse kwam en opnieuw overlast constateerde werd er ingegrepen. Toen de politie aanbelde deed de 41-jarige bewoner open. Zijn geluidsinstallatie is in beslag genomen en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Aanrijding letsel

VREELAND Zaterdagmiddag raakten vier inzittenden van een auto gewond, toen deze op de Provinciale weg N201 werd aangereden door een achteropkomende auto.

Om 14.50 uur kreeg de politie de melding dat er een aanrijding met letsel was op de N201. Ter plaatse bleek dat een 55-jarige automobiliste uit Vreeland niet tijdig had kunnen remmen toen een auto voor haar stopte voor een rood verkeerslicht. Bij de aanrijding raakten de inzittenden van de voorste auto bekneld en gewond. De brandweer kwam ter plaatse om de slachtoffers uit de auto te kunnen halen.

De bestuurder, een 45-jarige man uit Uitgeest, is met nekklachten vervoerd naar het AMC in Amsterdam. De inzittenden, een 12-jarige jongen uit Bakkum en een 11- en 12-jarige jongen uit Uitgeest, zijn met nekklachten vervoerd naar het ziekenhuis in Hilversum en het AMC.