Bert Doorn :Associatie Verdrag tussen EU en Syrië

allen de Syrische Regime ten gunste zal zijn

Yekiti,Denhaag : Leden van het bestuur van Federatie Syrische Koerden in Nederland hebben op 12-11-2004 een ontmoeting gehad met dhr Bert Doorn op het politieke kantoor van CDA in denhaag. Bert Doorn is lid van het Europese parlement. Tijdens het gesprek zijn aantal onderwerpen te pas gekomen, Federatie Syrische Koerden heeft haar bezorgdheid geuit over de situatie van de Koerden onder het Baath regime in Syrië.

Dhr Doorn vindt dat een midden oosten zonder Baath partij en zonder dictatoren een veiliger gebied zal zijn.

Dhr Doorn deelt de Mening van de Federatie Syrische Koerden mee dat Associatie Verdrag tussen EU en Syrië alleen de Syrische Regime ten gunste zal zijn.

Dhr Doorn zegt dat dit onderwerp zeer actueel is en dat hij met andere CDA europarlementariërs tegen dit verdrag zullen zijn.

De Federatie Syrische Koerden vindt ook dat een Syrië dat Door de Baath partij geregeerd wordt en eigen bevolking onderdrukt is nog niet aan toe om in aanmerking te komen voor dit verdrag. Deze associatie heeft maar een gevolg en dat is het versterken van de totalitaire Baath regime.

De Federatie Syrische Koerden heeft dhr Doorn bedankt voor het stand punt van CDA en vindt dat andere Nederlandse partijen voornamelijk linkse partijen ook deze stand punt beter kunnen nemen als het echt om het belang van het Syrische volk gaat.

Meer , www.yekiti.net
Tel 0644562552