Politie Zeeland


O-10621-2004 Alcoholcontroles

Tussen zaterdagavond 19.30 uur en zondagmorgen 05.00 uur werd op diverse locaties op het eiland Tholen en in de gemeente Reimerswaal alcoholcontroles gehouden waarbij in totaal 189 blaastesten werden afgenomen.
Op de Molenvlietseweg en de Ten Ankerweg in Tholen werden in totaal 107 blaastesten afgenomen. Hier waren geen overtredingen.
In Sint Annaland en in Sint Philipsland werden 73 bestuurders gecontroleerd. Ook hier waren geen overtredingen.
In Rilland werd tijdens de alcoholcontrole het rijbewijs ingevorderd van een 26-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal.Uit een afgenomen blaastest bleek dat de man ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken waarop hij werd aangehouden. De man moest ter plaatse zijn rijbewijs inleveren en werd met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


O-10622-2004 Automobilist rijdt in de sloot
Op de A58 ter hoogte van Rilland is zaterdagavond rond 23.50 uur een 26-jarige man uit Venlo met zijn auto in de sloot gereden.
De man verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur en kwam in de sloot tot stilstand. De 26-jarige bestuurder en een 30-jarige vrouw uit Roosendaal die bij hem in de auto zat, werden voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Na onderzoek bleken zij geen letsel te hebben opgelopen. Wel werd van de bestuurder een bloedproef afgenomen omdat het vermoeden bestond dat de man te veel alcohol had gedronken. De uitslag hiervan is nog niet bekend.


W-10623-2004 Invalidenvoertuig op zijn kant
Onbekenden hebben zondag in de Hugo de Grootlaan te Middelburg een brommobiel op zijn kant gezet.
Hierdoor ontstond er lakschade, brak de buitenspiegel af en werd de bumper ontzet.
De eigenaar had rond 01.15 uur rumoer in de straat gehoord en was buiten gaan kijken waar hij zijn brommobiel op de zijkant zag liggen. De brommobiel werd met behulp van de politie en een buurman weer rechtgezet.


O-10624-2004 Alcoholcontroles in Goes
Op de Patijnweg in Goes werd zondag tussen 02.00 uur en 03.00 uur een alcoholcontrole gehouden waarbij 45 bestuurders een blaastest moesten afleggen.
Geen van hen was in overtreding.
Op de 's Gravenpolderseweg in Goes werden dezelfde nacht circa 100 bestuurders op alcohol gecontroleerd. Ook hier waren geen overtredingen.





Politie Zeeland