Politie Zeeland


O-10642-2004 Man aangehouden na onzedelijk gedrag

Een 20-jarige Pool is in de nacht van zaterdag op zondag in de Sint Jacobstraat in Goes aangehouden.
De man wordt ervan verdacht dezelfde nacht in een café in het centrum van Goes een 21-jarige vrouw uit de gemeente Steenbergen onzedelijk te hebben betast. Hij werd na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.


O-10643-2004 Dolfijn aangespoeld

Bij de Brouwersdam is zondagmiddag een gewonde dolfijn aangespoeld.
Het dier, een tuimelaar van circa 1.80 cm lang, is door medewerkers van de EHBZ (Eerste Hulp Bij Zeezoogdieren) opgehaald en overgebracht naar Neeltje Jans. Daar werd het dier aan het eind van de middag opgehaald door medewerkers van het Dolfinarium in Harderwijk.


W-10644-2004 Rijbewijs ingevorderd

Op de Industrieweg in Vlissingen is zondag rond 02.00 uur het rijbewijs ingevorderd van een 53-jarige automobilist uit de gemeente Gilde en Rijen.
Uit een afgenomen blaastest bleek dat de man ruim 3,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken waarop de man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zijn rijbewijs werd ingenomen en de man werd na opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.
Een 28-jarige man uit dezelfde gemeente die bij hem in de auto zat, bleek eerder die nacht een deur te hebben vernield van een woning aan de Van Manderestraat in Vlissingen. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt. De oorzaak van de vernieling vond plaats in de relationele sfeer.


Z-10645-2004 Huiselijk geweld

In Hoek is zondagmorgen rond 09.00 uur een 32-jarige man uit Leiden aangehouden.
De man wordt ervan verdacht eerder vanmorgen zijn 38-jarige ex-vrouw in haar woning in Sas van Gent te hebben mishandeld. De vrouw liep hierbij o.a. diverse blauwe plekken op over haar lichaam en bulten op haar hoofd. De man is in verzekering gesteld.


O-10646-2004 Aanhoudingen in Goes

Op de Korte Vorststraat in Goes zijn zondag rond 03.00 uur twee mannen aangehouden op verdenking van het in bezit hebben van verdovende middelen.
Beide mannen, een 18-jarige Goesenaar en een 21-jarige man uit de gemeente Reimerswaal, werden na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld. Er werd een kleine hoeveelheid, vermoedelijk cocaïne, in beslaggenomen.