Politie Zeeland


W-10637-2004 Onbekende man grist tas weg

Op de parkeerplaats aan de Zwanenburgseweg te Vlissingen is zaterdag rond 18.00 uur een 53-jarige Vlissingse vrouw beroofd van haar tas.
De vrouw wilde haar hond in haar auto inladen waarna ze een ruk aan haar arm voelt en een onbekende man haar tas weggrist en er vandoor rent. Doordat het zo snel gebeurde kon de vrouw alleen zien dat het ging om een blanke man in een glimmend trainingspak.


O-10638-2004 Twee auto's beschadigd bij aanrijding

Bij een aanrijding op de Nassaulaan in Goes zijn zondagmorgen rond 09.30 uur twee personenauto's beschadigd.
Een 44-jarige automobilist uit de gemeente Goes reed over de Nassaulaan en verleende geen voorrang aan een personenauto, bestuurd door een 32-jarige plaatsgenoot, die uit een zijstraat kwam. Beide voertuigen raakten aan de voorzijde zwaar beschadigd, de bestuurders bleven ongedeerd.


W-10639-2004 Mountainbikers bekeurd voor fietsen door natuurgebied

Zondagmiddag werd in Oostkapelle een groepje mountainbikers bekeurd voor het fietsen door een natuurgebied.
Het groepje mountainbikers bestaande uit 11 personen, was tussen Domburg en Oostkapelle over de onverharde paden van de Mantelinge, een natuurmonument, gefietst. Bij een afsluithek waar de groep moest afstappen werden ze opgewacht door de politie en Staatsbosbeheer. Ze kregen ieder een boete van 30 euro voor het zonder toestemming betreden van een beschermd natuurgebied.


W-10640-2004 Vernielingen aan geparkeerde auto

In de nacht van zaterdag op zondag zijn vernielingen aangericht aan een auto die stond geparkeerd aan de Kousteensedijk in Middelburg.
Aan de zijkant waren twee diepe krassen aangebracht en het achterlicht was vernield. Schadebedrag is onbekend.


W-10641-2004 Snelkraak in winkel

Zondag rond 07.00 uur werd een snelkraak gepleegd in een winkelpand in Oost-Souburg.
Nadat de toegang tot het pand was geforceerd, werd een nog onbekende hoeveelheid kleding weggenomen. Schadebedrag is nog niet bekend.