MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: Franz Ferdinand verplaatst

MOJO Concerts, Delft, 2 september 2004

FRANZ FERDINAND VAN VREDENBURG NAAR HEINEKEN MUSIC HALL

Wegens grote belangstelling wordt het concert van Franz Ferdinand op maandag 15 november verplaatst van Vredenburg, Utrecht, naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. Hierdoor komen 2000 extra kaarten vrij voor het concert. Deze zijn vanaf dinsdag 7 september verkrijgbaar.

De Schotse band Franz Ferdinand verovert op het moment heel Europa met hun soms ietwat nerveuze, maar altijd aanstekelijke liedjes 'waar meisjes op kunnen dansen'. De single Take Me Out scoorde in meerdere landen hoge noteringen in de hitlijsten en won onlangs de prijs voor 'Breakthrough Video' tijdens de MTV Awards.

Dit succes is de aanleiding om het inmiddels uitverkochte concert in Vredenburg Utrecht te verplaatsen naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. De ruim 2000 extra kaarten die hierdoor vrij komen zijn vanaf dinsdag 7 september verkrijgbaar bij Ticketservice, Plato, Vredenburg Utrecht en Tivoli. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe locatie.

Tivoli, Vredenburg en Mojo presenteren:
FRANZ FERDINAND
Supportacts:
The Kills
Sons & Daughters

Maandag 15 november 2004
Heineken Music Hall - Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: EUR 23,50 (excl. servicekosten)

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe locatie. De extra kaarten gaan dinsdag 7 september in de voorverkoop.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (