Tivoli Utrecht

030 - 231 14 91 of check www.tivoli.nl

TIVOLI NIEUWS
Maandag 6 september 2004

FRANZ FERDINAND VERPLAATST NAAR HEINEKEN MUSIC HALL

De show is wegens succes verplaatst naar de HMH. Hierdoor komen 2000 extra kaarten vrij. Deze gaan dinsdag 7 september in de voorverkoop bij Ticketservice. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Mocht je de kaarten toch terug willen brengen, dan kan dat tot 1 november bij Ticketservice, Vredenburg of Tivoli.

FRANZ FERDINAND
Supportacts:
The Kills
Sons & Daughters
Maandag 15 november 2004
Heineken Music Hall - Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: 23,50 euro

In maart 2004 stonden ze nog in EKKO, maar die zaal is inmiddels veel te klein voor deze gitaarband uit Glasgow. Want Franz Ferdinand verovert in hoog tempo heel Europa met hun soms ietwat nerveuze, maar altijd aanstekelijke liedjes. Niet voor niets is een van de doelstellingen van de band 'muziek maken waar meisjes op kunnen dansen'. Met hun hoekig-dansbare gitaarrock roept Franz Ferdinand associaties op met de legendarische Talking Heads - de frontman lijkt met zijn staccato bewegingen zelfs een beetje op David Byrne.


* * *
Tivoli-agenda te downloaden van www.tivoli.nl

Met het ingaan van het nieuwe seizoen, kun je het Tivoli-maandoverzicht zelf downloaden van de website. Wij zullen dan niet langer de maandagenda drukken en verspreiden.

Door de 2 zalen komt er voortdurend programma bij en zijn er ook wijzigingen, waardoor de gedrukte agenda al verouderd was op het moment dat hij uitkwam. Een tweede reden is de hoge kosten die verbonden zijn aan het opmaken en drukken van de maandagenda. Zeker als je die in verhouding ziet tot het bereik en de uitgaven aan andere promotiemiddelen zoals de website. Na programmawijzigingen zetten we een nieuwe versie online zodat je altijd een up to date overzicht op je koelkast kunt hangen.

Op dit moment werken we hard aan een nieuwe website. Deze moet in het najaar fast and furious worden. Ook de digitale nieuwsbrief wordt anders opgezet. Deze zal in html zijn, waardoor hij aantrekkelijker en overzichtelijker wordt.

Tivoli blijft uiteraard wel aanwezig in de stad: we blijven posters en flyers verspreiden. Ook hangt er vanaf aanstaande maandag een nieuwe serie posters in de Ao frames in de stad. Iedere week kondigen we daarop aan wat het dansprogramma in Tivoli is, en op een tweede poster melden we een aantal concerten die op stapel staan.

Ten slotte: voor degenen die geen internet hebben, ligt een stapeltje geprinte exemplaren klaar in Tivoli en in Plato. En degenen die nog niet op de site kunnen, sturen we op verzoek een pdf toe. Stuur je mail naar info@tivoli.nl