BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 15 oktober 2004

katja gaat op zoek naar het onvindbare en onverklaarbare

Vanaf maandag 15 november van 21.00 uur tot 21.25 uur op Nederland 2 gaat BNN-presentatrice Katja op zoek naar het onvindbare en het onverklaarbare in Mission Unfindable. In deze tweede reeks duikt ze in de wereld van Voodoo, gaat ze op zoek naar de familie van Hitler, probeert ze het mysterie van de Bermuda Driehoek op te lossen, gaat ze op jacht naar de Zuid-Amerikaanse vampier Chupacabra en probeert ze antwoord te krijgen op de vraag: is er leven na de dood?

In de eerste aflevering reist Katja af naar Haïti om het geheim van Voodoo te ontrafelen. Is Voodoo echt zoals Hollywood ons wil doen geloven? Hoe zit dat met mensen- en dierenoffers, spelden en poppetjes en bestaan zombies? Katja probeert uit te vinden wat Voodoo betekent voor de Haïtianen. Ze zoekt contact met Voodoopriesters, dringt diep door in de wereld van witte en zwarte magie en doet een schokkende ontdekking...

De zoektocht naar de familie van Adolf Hitler staat centraal in de tweede aflevering. De week erna tart Katja het noodlot en vliegt naar Bermuda aan de rand van de duivelse driehoek om het mysterie van de Bermuda Driehoek voor eens en voor altijd op te lossen. Katja opent in aflevering vier de jacht naar de Zuid-Amerikaanse vampier, de Chupacabra. Is dit dier nu mythe of werkelijkheid? In de vijfde en tevens laatste uitzending op maandag 13 december draait het om de vraag die iedereen op de een of andere manier bezig houdt: Is er leven na de dood?

In Mission Unfindable gaat Katja Schuurman vijf weken lang op zoek naar onvindbare dingen onder het motto 'the search is always better than the catch'. Deze dingen kunnen personen, recepten of zelfs heuse schatten zijn.

Meer informatie: BNN Communicatie
Ingrid Timmer, tel: 035-6555321, e-mail: ingrid.timmer@bnn.nl

---- --