Gemeente Amerongen


Start werkzaamheden aanleg parkeervakken en middengeleider Koenestraat Op maandag 15 november 2004 zal de gemeente Amerongen starten met werkzaamheden ten behoeve van het aanleggen van een middengeleider en parkeervakken aan de Koenestraat.
De werkzaamheden vinden plaats op het gedeelte van de Koenestraat tussen de Koningin Wilhelminaweg en de prinses Irenelaan. In verband met de uitvoering zullen er tijdelijk verkeersmaatregelen getroffen worden op dit deel van de Koenestraat.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zal er tijdelijk éénrichtingsverkeer ingesteld worden op het deel van de Koenestraat tussen de Koningin Wilhelminaweg en de Prinses Irenelaan. Voor het overige doorgaande verkeer zal een omleidingsroute worden aangegeven via de Prins Bernhardlaan en de Burg. W. Martenslaan. In overleg met connexion is gepland dat de bestaande halteplaatsen tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk gehandhaafd blijven.

Gedurende een korte periode zal het noodzakelijk zijn de Koenestraat op het eerder genoemde gedeelte geheel af te sluiten voor doorgaand verkeer. Deze periode zal zo kort mogelijk gehouden worden. Indien gehele afsluiting van de Koenestraat plaats vindt zal er tijdelijk een omleidingsroute worden aangegeven via de Prins Bernhardlaan en de Burg. W. Martenslaan (busroute).

Het Menorapad zal gedurende de uitvoering van de werkzaamheden steeds bereikbaar blijven voor de aanwonenden. De winkels en woningen aan het betreffende deel van de Koenestraat zullen steeds zoveel mogelijk bereikbaar blijven voor zowel bewoners, bevoorrading als winkelend publiek.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de sector grondgebiedzaken van de gemeente Amerongen. U kunt dit telefonisch op nummer: 0343-469652 of aan de balie van het gemeentekantoor aan de Hof
1( op werkdagen: 9.00 12.00 uur).