Ingezonden persbericht


Quavida kiest The Company Store

Quavida, een inkoopcoöperatie die ruim 2.800 werkgevers, belangenverenigingen en andere organisaties verenigt, heeft voor de exploitatie van haar Q-Shop een contract gesloten met The Company Store. Voortaan kunnen de 190.000 werknemers van de aangesloten organisaties tegen zeer aantrekkelijk prijzen hun inkopen doen uit een breed pakket van nonfood- merkproducten en aanbiedingen.

Quavida beschikt al over een uitgebreid dienstenprogramma waarin zowel werkgevers als werknemers kunnen profiteren van korting op onder meer woonlasten, brandstof, telefonie, internet, reizen en financiële diensten. Met ingang van 15 november aanstaande wordt het serviceprogramma uitgebreid met de Q-Shop. Daarin treffen zij meer dan 1.500 producten aan op het gebied van (klein) huishoudelijk, fitness, doe-het-zelf, audio & video, PC-randapparatuur, vakantie & vrijetijd, life style, wannahaves etc. De Q-Shop is te vinden op www.quavida.nl en alleen toegankelijk voor leden van Quavida en hun werknemers.

The Company Store is met deze nieuwe opdrachtgever erg tevreden. 'Dit is precies de groep van bedrijven en werknemers waarvoor we dit nieuwe facilitaire concept hebben ontwikkeld,' aldus directielid Marloes van den Bout. 'Nederlandse werkgevers, die de laatste tijd alleen maar "nee" tegen hun werknemers hebben moeten zeggen, kunnen zo toch iets positiefs doen zonder dat dàt ze iets kost.' The Company Store heeft zo'n 15 jaar ervaring op het gebied van loyaliteits- en personeelsmotivatiesystemen, onder meer voor Albert Heijn, ExxonMobil en TotalFina.


---



Ingezonden persbericht