Gemeente Bergen op Zoom


Werkzaamheden kruising Van Konijnenburgweg

De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd.

Fase 1 (periode van maandag 15 november tot zaterdag 27 november): Werkzaamheden aan de Van Konijnenburgweg (zuidelijk deel). De kruisingen met de Havendijk en de Noordlandseweg zijn dan afgesloten. De Havendijk is provisorisch bereikbaar voor bestemmingsverkeer en hulpdiensten.
De omleidingsroutes gaan via de Blankenweg voor verkeer van de Noordlandseweg en via de Boerenverdriet, Burg. Stulemeijerlaan en Westersingel voor verkeer van de Van Konijnenburgweg en de Van Gorkumweg.

Fase 2 (periode van maandag 29 november tot zaterdag 4 december): Werkzaamheden aan de Van Konijnenburgweg (noordelijk deel). De kruisingen met de Van Gorkumweg en de Vierlinghweg zijn dan afgesloten.
De omleidingsroutes gaan via de Noordlandseweg en Blankenweg voor verkeer van de Van Konijnenburgweg en via de Randweg-west, Lelyweg en Plasticslaan voor verkeer van de Van Gorkumweg en de Van Konijnenburgweg.

Speciaal transport
Indien u speciaal transport in deze periode heeft ter plaatse van de werkzaamheden vragen wij u vooraf contact op te nemen met onze opzichter op het werk dhr. P. van Dijk telefoon (06) 51 82 14 04.

De planning van de werkzaamheden kan, afhankelijk van de weersomstandigheden, enigszins wijzigen. Wij vragen uw begrip voor de overlast en zullen alles in het werk stellen deze overlast tot een minimum te beperken