Gemeente Borsele

Burgemeester Gelok geeft presentatie veiligheid

Heinkenszand, 12 november 2004

Burgemeester Gelok geeft op maandag 15 november in Hoedekenskerke een presentatie over het thema veiligheid. Het onderwerp wordt breed behandeld, waarbij de risicos in de gemeente Borsele worden afgezet tegen de gemeentelijke voorbereiding op rampen en zware ongevallen.

De dorpsraad Hoedekenskerke heeft de burgemeester gevraagd persoonlijk voorlichting te geven over het thema veiligheid. Zaken die aan de orde komen zijn onder meer het gemeentelijk rampenplan en de rampbestrijdingsplannen. Concreet zal er dieper worden ingegaan op de situatie op de Westerschelde en de onlangs afgeronde rampbestrijdingsplannen voor Total Raffinaderij Nederland en Vopak Terminal Vlissingen BV.
De presentatie van de burgemeester is bestemd voor alle inwoners van de gemeente Borsele en andere belangstellenden en vindt plaats in dorpshuis De Griend, voorafgaand aan de algemene vergadering van de dorpsraad Hoedekenskerke.
Burgemeester Gelok begint om 20.00 uur met zijn verhaal, waarna de dorpsraad Hoedekenskerke de avond verder invulling geeft.