Utrecht stad, 09.55 uur

Utrecht 15-11-2004 - Persberichten districten Utrecht stad

Autokraker aangehouden

UTRECHT Zondagmorgen 14 november heeft de politie aan het Moreelsepark een 43-jarige vrouw aangehouden. Zij wordt ervan verdacht te hebben ingebroken in een auto.
Om 10.50 uur kreeg de politie de melding dat getuigen hadden gezien hoe de verdachte inbrak in auto een die geparkeerd stond aan het Moreelsepark. Ter plaatse konden agenten de 43-jarige vrouw uit Amsterdam aanhouden. De politie onderzoekt de zaak.

Aanhouding na onenigheid

DE MEERN Zaterdagochtend vroeg heeft de politie in een woning aan de Does een 26-jarige man uit Nieuwegein aangehouden. In de woning was onenigheid ontstaan, waarbij geweld werd gebruikt. Om 03.25 uur kreeg de politie de melding van een getuige dat er ruzie was in een woning aan de Does. De bewoonster, een 31-jarige vrouw, had ruzie gekregen met haar ex. Hierbij werd de vrouw bedreigd door de 26-jarige ex uit Nieuwegein. De politie heeft ter plaatse onderzoek ingesteld en kon de 26-jarige verdachte aanhouden.

Drie jongens aangehouden voor poging brandstichting

UTRECHT Zondagavond heeft de politie drie jongens aangehouden die in de Schoolstraat een motor hadden vernield en mogelijk in brand wilden steken.
Om 20.00 uur kreeg de politie de melding van de vernieling. Getuigen hadden de daders weg zien lopen. Met een steen was de brandstoftoevoer van de motor vernield en er stroomde benzine op straat. In de omgeving wist de politie een 14-jarige, een 15-jarige en een 21-jarige man uit Utrecht aan te houden.

Twee inbrekers aangehouden

UTRECHT Zondagavond heeft de politie twee inbrekers aangehouden in een woning aan het Oudenoord.
Om 23.00 uur kreeg de politie de melding dat er bij een woning zou zijn ingebroken en dat de daders binnen zouden zijn. Ter plaatse trof de politie een 41-jarige man uit Rotterdam en een 48-jarige man uit Eefde aan. Aan de achterzijde van de woning was het duo, door het vernielen van een deur, de woning binnengekomen. De mannen zijn aangehouden en ingesloten voor verhoor.