Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


15 november 2004


ZUTPHEN - Automobilist verlaat plaats aanrijding


Een 25-jarige automobilist uit Zutphen heeft zondagmorgen op de N314 een aanrijding veroorzaakt en heeft vervolgens de plaats van de botsing verlaten. De politie kreeg rond 07.15 uur melding dat er bij de rotonde aan het Anne Frankplein een beschadigde auto stond. Onderzoek wees uit dat de bestuurder de rotonde rechtdoor overstak, een waarschuwingshek ramde en vervolgens in de berm tot stilstand kwam. De politie ging aan de hand van het kenteken naar de eigenaar van de auto die verklaarde de auto te hebben uitgeleend aan de 25-jarige man uit Zutphen. Deze zal over de aanrijding gehoord worden.


KLARENBEEK - Automobilist onder invloed


De politie heeft in de nacht van zondag op maandag op de Hoofdweg een 63-jarige automobilist uit Deventer aangehouden die onder invloed van alcohol reed. De politie controleerde de man maandagmorgen vroeg rond 00.30 uur en constateerde dat hij te veel alcohol had gedronken. De man blies op het politiebureau een promillage van 0,6. De politie gaf de man een boete en een rijverbod van één uur.


EERBEEK - Diefstal in bedrijf


Dieven hebben zondag ingebroken in een bedrijf aan de Hallseweg. Een getuige zag rond 11.00 uur dat twee mannen onder meer een roestvrijstalen cilinder in een aanhangwagen gooiden en wegreden De getuige lichtte de politie in die een onderzoek instelt.


Einde berichten


Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde


055 - 548 60 52



---- --