Ingezonden persbericht


Grote opbrengst voor Cliniclowns via eBay veiling

Aperitivo actie 'Aan de slag voor een lach' groot succes

Amsterdam, 15 november 2004 - Op www.eBay.nl heeft de veiling van persoonlijke items van BN-ers ruim EUR 6600,- opgebracht. Deze opbrengst komt geheel ten goede van de Cliniclowns.

Van drie tot en met dertien november was het mogelijk om op diverse persoonlijke items - door bekende Nederlanders speciaal voor deze veiling gedoneerd - te bieden, waaronder:


· De unieke litho van Pim Fortuyn, geschonken door zijn broer Marten Fortuyn -
Opbrengst EUR 3060,-

· Reading van het medium Char - Opbrengst EUR 1160,-
· Diner voor 4 personen in de hippe Supperclub met bediening door Micky

Hoogendijk - Opbrengst EUR 402,-

· Warme "Crazy for you" badjas van Joke de Kruijff - Opbrengst EUR 121,-

· Herenkostuum met afbeeldingen uit de familiefilm Minoes - Opbrengst EUR 131,-

De veiling werd opgezet in samenwerking met het televisieprogramma Aperitivo, gepresenteerd door Myrna Goossen. In het kader van de actie 'Aan de slag voor een lach' werden bekende gasten in het programma gevraagd een persoonlijk item te doneren voor de veiling.

Over eBay®
Met 114 miljoen leden is eBay wereldleider in online handel. eBay stelt de gemeenschap van gebruikers, zowel particulieren als professionals, in staat om praktisch alles te verhandelen. Onlangs werden de resultaten van het tweede kwartaal aangekondigd, die wederom gekenmerkt werden door een aanzienlijke groei. Sinds haar oprichting in 1995 is eBay winstgevend. eBay Nederland is gevestigd in Amsterdam en telt momenteel 26 medewerkers. Kijk voor meer informatie op: http://www.ebay.nl/