Ingezonden persbericht


transtec AG versterkt het portfolio van netwerkproducten.

transtec AG geselecteerd als Allied Telesyn solutionspartner

Nijmegen, 15 November 2004 ­ Allied Telesyn is een van de leidende fabrikanten van grootschalige bedrijfsmatige netwerkoplossingen. Deze producten zijn een belangrijk gedeelte van het netwerkaanbod van transtec.

De beslissing van Allied Telesyn om te kiezen voor transtec AG als een van zijn leidende solutionpartners zal tot een verdere toename van kennis binnen de transtec networking competentie.

Deze kennis zal verder in de transtec organisatie verspreid worden. Om dit te verwezelijken zullen onder andere speciale trainingen gevolgd worden door het transtec personeel teneinde de klant diepgaand te kunnen informeren in zowel de pre- als in de aftersales fase. Transtec heeft de overtuiging dat deze trainingen tezamen met de nieuwe partnerstatus zullen leiden tot een nog betere positionering van transtec als network solution provider.

Het behalen kwalificatie sluit verder aan bij het beleid van transtec zich te onderscheiden als ³custom tailored² oplossings aanbieder op het gebied van ICT infrastructuren.

Voor verdere informatie inzake transtec ondersteuning voor Allied Telesyn netwerkproducten kunt u met de volgende medewerker contact opnemen:

Leonardo Lapeira
Tel. +49 (0)7071 ­ 703 ­ 249
E-Mail: leonardo.lapeira@transtec.de