Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 15 november 2004

Vernieuwd aanbod 35b-cursussen voor bouwplaatsmedewerkers

Tweemaal per jaar geeft het Scholingsfonds voor het Bouwbedrijf de cd-rom Catalogus Opleidingen CAO voor het Bouwbedrijf uit. In deze catalogus staat het aanbod van 35b-cursussen voor werknemers die werken onder de CAO voor het Bouwbedrijf. In januari 2005 wordt weer een vernieuwd aanbod gepubliceerd, in de editie 4.1 van deze catalogus. Hierin zijn meer dan 1200 cursussen van 96 erkende opleiders te vinden. De cd-rom Catalogus Opleidingen CAO voor het Bouwbedrijf wordt gratis verspreid onder werkgevers die de CAO voor het Bouwbedrijf toepassen, zij zullen de cd-rom begin januari ontvangen. De catalogus is v anafdetweedeweekvanjanuariooktebekijkenopInternetwww.scholingsfonds.nl.Werkgeverskunnenhunwerknemersdigitaalaanmelden,viadecd-romofwebsite,vooreencursusdieisopgenomenindecatalogus.

Op alle cursussen in deze catalogus is de vergoedingsregeling van het Scholingsfonds van toepassing. Deze regeling houdt in dat de werkgevers voor elke cursusdag die gevolgd is door hun werknemers die werken onder de CAO voor het Bouwbedrijf een bijdrage in de verlet-, reis en cursuskosten ontvangen.

Alle opleidingsinstituten die hun cursussen aanbieden in de catalogus zijn erkend door het Scholingsfonds voor het Bouwbedrijf. Opleidingsinstituten die erkend willen worden, dienen te voldoen aan de criteria zoals deze zijn opgenomen in de 'Erkenningsregeling Scholingsfonds voor het Bouwbedrijf'.

Informatie?
Meer informatie over de vergoedingsregeling en de erkenningsregeling kunt u vinden op www.scholingsfonds.nl. Daarnaast kunt u bellen met de helpdesk van het Scholingsfonds. Deze helpdesk is op werkdagen van 8.00 tot 17.00 bereikbaar op telefoonnummer (020) 583 22 12.

###



Ingezonden persbericht