Ingezonden persbericht


Organisatiewijziging bij Nortel Networks Benelux

Beneluxkantoor uitgebreid met Scandinavië

HOOFDDORP, 15 november 2004 - Maurice Meesters, General Manager Benelux region Nortel Networks, zal het bedrijf per 1 januari 2005 verlaten. Met het vertrek van Meesters voert Nortel in de Benelux gelijktijdig een organisatiewijziging door waarbij er een duidelijkere splitsing wordt aangebracht tussen de Enterprise en Carrier business. Daarnaast komt de verantwoordelijkheid voor Scandinavië nu ook bij het Beneluxkantoor in Hoofddorp te liggen waarmee het kantoor een prominentere positie in de Nortel organisatie krijgt.

In de opvolging van Meesters is voorzien door een tweetal benoemingen. Wim te Niet krijgt als VP Carrier Solutions Benelux & Nordic de verantwoordelijk voor de Carrier business in de Benelux en Scandinavië en Joe O'Connor, voormalig General Manager Scandinavië, die verantwoordelijk wordt voor de Enterprise business in de Benelux en Scandinavië.

Kees Griffioen blijft, zoals tevoren, verantwoordelijk voor Enterprise Sales in Nederland en Dirk Veraghtert voor Enterprise Sales in België Luxemburg. Zij gaan nu aan Joe O'Connor rapporteren.

Nortel

Nortel is een toonaangevende aanbieder van communicatiemiddelen die de menselijke interactie en het mondiale zakendoen versterken en kostbare informatie beveiligen. Het bedrijf levert innovatieve technologische oplossingen zoals end-to-end breedband, Voice over IP, multimediatoepassingen en draadloos breedband aan service providers en het bedrijfsleven, oplossingen die zijn ontworpen om 's werelds grootste uitdagingen mee aan te pakken. Nortel is actief in meer dan 150 landen. Meer informatie op www.nortel.com. Het laatste nieuws kunt u vinden op www.nortel.com/news.

Voor verdere informatie:

Pleon bv

Stefan de Krijger

Tel: 020 487 4009

Email: stefan.dekrijger@pleon.com