OCE / ANP

Océ en ANP presenteren de eYournal

Persbericht

Tijdens de IST Event van 15 t/m 17 november in het Congresgebouw Den Haag presenteren Océ en ANP een nieuw concept: de eYournal.

Dit is een persoonlijke krant met actueel nieuws uit de categorieën die de gebruiker heeft gekozen en met een keuze uit vier talen. Het nieuws in de krant wordt ververst tot het moment dat op de printknop wordt gedrukt. De krant wordt afgedrukt op een Océ CPS900 kleurenprinter.

Voor het nieuws wordt gebruikt gemaakt van Nederlandstalige berichten van het ANP, maar ook van de Volkskrant. Het Duitse persbureau DPA verzorgt de Duitstalige content, het Belgische persbureau Belga de Franse versie en voor het Engelstalige nieuws wordt gebruikt gemaakt van berichten van Press Association uit Groot-Brittannië.

Om de eYournal (in kleur en op A3 formaat) nóg persoonlijker te maken, wordt van de gebruiker op het IST Event een foto gemaakt die bovenaan de krant wordt geplaatst.

ANP
Het ANP biedt als persbureau nieuws, foto's, data en andere informatie aan de media, overheden en het bedrijfsleven, 24 uur per dag. Behalve de nieuwsstroom voor de media levert het ANP ook diensten voor radio, internet en mobiele informatiedragers. In de zakelijke markt is steeds meer behoefte aan nieuws op maat, uit vele bronnen. In dat kader past de ontwikkeling van de eYournal.

Océ: van nature innovatief

Océ is wereldwijd een van de leidende aanbieders van hoogwaardige producten, diensten en complete oplossingen op het gebied van print- en documentmanagement voor professionele gebruikers, primair in omgevingen waar grote aantallen documenten worden verwerkt.

Océ biedt zijn producten en diensten in hoofdzaak aan via een directe verkoop- en service-organisatie. Het innovatief vermogen van de onderneming wordt voortdurend verbreed en versterkt door allianties met strategische partners en systematische samenwerking met co-developers en toeleveranciers.

Océ is actief in tachtig landen, waarvan in dertig met een eigen verkoopmaatschappij. De onderneming telt ruim 22.000 medewerkers.Onderzoek- en productiecentra van Océ zijn gevestigd in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Tsjechië, de Verenigde Staten en Japan. In 2003 realiseerde Océ een omzet van 2.8 miljard Euro. Het Océ hoofdkantoor is gevestigd in Venlo. Voor meer informatie: www.oce.com