Gemeente Bernisse

- HULP NODIG BIJ REINIGING STRAATKOLKEN
Een keer per jaar maakt de gemeente de straatkolken (putten) op de openbare straten en parkeerplaatsen schoon. Deze werkzaamheden vinden plaats in de laatste 2 weken van november.

Het kolken reinigen in de gemeente Bernisse start op 15 november 2004. De firma Sita voert het werk uit in ongeveer 10 werkdagen. Zij beginnen in de week van15november.Ookdeweekvan22novemberen een deel van de week daarna vindt het werk plaats. Er wordt begonnen in Abbenbroek, dan Oudenhoorn, dan Zuidland, dan Simonshaven, dan Heenvliet en Geervliet.
De werkzaamheden kunnen vertraging oplopen bij een vorstperiode.

Als een kolk niet gereinigd kan worden, omdat er b.v. een auto op staat, kan later de kolk verstopt raken. Om het de firma Sita mogelijk te maken alle kolken te reinigen vragen wij u om medewerking op de volgende punten:
* Geen auto plaatsen boven een kolk langs de weg of op een parkeerplaats.
* Geen afval of minicontainers op een kolk plaatsen. * Als een kolk direct aan of in de tuin ligt deze vrij te houden van overhangende beplanting of hekwerken (verwijder vooraf deze hekwerken).
* Geen aanhanger met een ketting aan het kolkendeksel vastzetten.

Wij danken u alvast voor uw medewerking.

Het handmatig reinigen van de kolken van de achterpaden start in de eerste week van 2005, maar daar volgt medio december nog een publicatie van.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer J. W. Meiburg van het cluster beheer, telefoon )0181) 667 210. 9-11-2004