Gemeente Best

08-11-2004
Wijziging openingstijden afdelingsbureaus Politie Brabant Zuid-Oost

Wijziging openingstijden afdelingsbureaus Politie Brabant Zuid-Oost

Vanaf 15 november 2004 gelden voor de afdelingsbureaus van Politie Brabant Zuid-Oost nieuwe openingstijden (zie bijlage). Dit gebeurt uit efficiencyoverwegingen. Op korte termijn wil Politie Brabant Zuid-Oost de service naar de burger uitbreiden, bijvoorbeeld door het aanbieden van de mogelijkheid telefonische aangifte en aangifte op afspraak te doen. Het is al mogelijk via internet aangifte te doen van een aantal eenvoudige delicten.

De meeste afdelingsbureaus gaan vanaf maandag 15 november een uur later open. Daarnaast zijn in Eindhoven op zaterdag minder bureaus geopend. Het regiobureau aan de Mathildelaan te Eindhoven blijft 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend voor publiek. De openingstijden van de Vreemdelingenpolitie aan de Noord-Brabantlaan te Eindhoven blijven voorlopig ongewijzigd. Dit geldt ook voor de openingstijden van de overige bureaus en de steunpunten in de regio.

Actuele informatie over de openingstijden is te vinden op www.politie.nl/Brabant-Zuid-Oost. Op deze site is tevens algemene informatie te raadplegen via de Vraagbaak. Ook biedt de site de mogelijkheid tot het sturen van een e-mail aan het korps of het doen van internetaangifte voor een beperkt aantal feiten, zoals fietsdiefstal, diefstal van een auto of vernieling daarvan. Politie Brabant Zuid-Oost blijft daarnaast 24 uur per dag bereikbaar: via 0900-8844 voor alles wat zonder zwaailicht kan en via 112 in levensbedreigende situaties.

Voor de nieuwe openingstijden afdelingsbureaus Politie Brabant Zuid-Oost per 15 november 2004, klik hier