Ingezonden persbericht

Uitnodiging persconferentie Verkeersongeval.nl

ZOETERMEER, 20041109 -- Op 15 november a.s. heeft de lancering van de internetsite www.verkeersongeval.nl plaats. Op deze website staat uitgebreide informatie over de medische, juridische, sociale en financiële gevolgen van een verkeersongeval. De website is een initiatief van het Nationaal Platform Personenschade (NPP). In het NPP werken instanties samen die in de praktijk met de afwikkeling van verkeersongevallen te maken krijgen, zoals Slachtofferhulp Nederland, verzekeraars, de ANWB, letselschadebehandelaars en medisch adviseurs.


De introductie van de site gebeurt met een persconferentie in Nieuwspoort in Den Haag op 15 november van 12.00-13.00 uur onder leiding van drs. W.J. Deetman, burgemeester van de gemeente Den Haag en voorzitter van het Nationaal Platform Personenschade.
Veel verkeersslachtoffers raken in de problemen, als gevolg van de vaak langdurige nasleep die een ongeval met zich mee kan brengen. Hulpverleners en verzekeraars hebben daarom de handen ineen geslagen om de informatievoorziening drastisch te verbeteren. De website www.verkeersongeval.nl is de grootste Nederlandse online vraagbaak met antwoorden op vragen over medische zaken, verzekeringskwesties, juridische kwesties, enzovoort in relatie tot verkeersongevallen.




Ingezonden persbericht