Ingezonden persbericht



Nieuwe website www.fotofaq.nl, al uw vragen over fotografie, digitaal en gewoon.

Geachte redactie,

Hierbij lanceren we de website www.fotofaq.nl. Een forum gelieerd aan www.fotovandeweek.nl, (de simpelste fotowedstrijd voor iedereen). Door een toegankelijke, simpele en intuïtieve structuur kan iedereen vragen stellen en beantwoorden op het gebied van oude en nieuwe fotografie. (de natte of droge doka). Kennis delen en uitbreiden op één plaats op het web.

Over de website www.fotofaq.nl
Foto gerelateerde Frequently Asked Questions, (of VVV Vaak Voorkomende Vragen).

Werking:
Op de website kan men vragen stellen aan, of antwoorden op vragen van, andere bezoekers. Domme vragen bestaan hier niet. Ook kan men foto's laten zien door een link in het bericht naar de foto te plaatsen.

Waarom:
De camera dichtheid is immens. Bijna iedereen heeft een camera, digitaal of analoog. Is er meer te doen met de foto's. Ja vaak wel, maar hoe? Wat maakt een compositie een goede compositie? Zijn er verenigingen in uw buurt? Welke boeken zijn de moeite waard? Dit zijn slechts enkele vragen waarop een andere bezoeker het antwoord heeft. Of misschien zoekt u een vraag op het antwoord dat u heeft? Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen is www.fotofaq.nl opgezet. Een beginpunt voor elke (hobby) fotograaf.

----------------------


Ingezonden persbericht