MediaPlaza


Workshop 'Digital Rights Management' Introductie

Workshop 'Digital Rights Management'

Kosteloze CIC workshop over de toepassing van digital rights management

Introductie
Dinsdag 16 november
15:00 - 19:00 uur
Media Plaza, Utrecht

Digitaal publiceren en mobiel uitgeven kunnen u winst opleveren en onderscheiden van de concurrent. Echter succesvol produceren en uitgeven van multimediacontent voor consumenten of bedrijven is niet eenvoudig. Belangrijke aspecten die hierbij spelen zijn een efficiënt uitgeefproces, goede beveiliging van multimediacontent en het beschermen van auteursrechten. Tijdens deze workshop zal Digital Rights Management vanuit juridisch perspectief worden bekeken.

Welke vragen zullen behandeld worden?
Wat zijn de mogelijkheden van DRM voor mijn organisatie? Hoe kan ik klanten laten betalen voor mijn content? Met welke juridische aspecten krijg ik te maken?

Voor wie is de workshop bedoeld?
Deze workshop is bedoeld voor juristen, marketeers, business development managers, IT-managers, content uitgevers via het mobiele kanaal of breedband, contentmanagers en uitgevers. Deze workshop is niet bedoeld voor (IT-) consultants.

Een inhoudelijke bijdrage leveren?
Wilt u een inhoudelijke bijdrage leveren aan dit evenement of heeft u een interessante interactieve demo, neemt u dan contact op met Jim de Haas, telefoonnummer 030 - 291 4112 of via e-mail jim.dehaas@mediaplaza.nl.

Wat zijn de voorwaarden?
Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers per workshop, dus wees er snel bij en schrijf u nu kosteloos in. Indien u door omstandigheden niet aanwezig kunt zijn verzoeken wij u vriendelijk dit uiterlijk twee weken voor datum van de workshop te melden. Bij te laat afmelden of zonder bericht afwezig zijn brengen wij EUR100 voor facilitaire kosten in rekening.