Gemeente Ferwerderadiel

Ondernemersavond 2004

In navolging op de succesvolle ondernemersavond in 2003, heeft de Adviesgroep Economische Zaken besloten ook dit jaar weer een ondernemersavond te organiseren.

Het thema van deze avond is: de fiscus buitenspel in het MKB?. De heer Teake Vellinga van Vellinga cs belastingadviseurs behandelt op luchtige wijze een aantal actualiteiten, zoals bedrijfsovername en verder tips, trucs en andere wetenswaardigheden.

Hierna zal er de mogelijkheid zijn om met een forum te discussiëren en vragen te stellen. Voor het forum hebben we ook dit jaar weer een aantal prominente personen uit ondernemersland weten te interesseren. De avond zal wederom door Simone Scheffer in goede banen worden geleid. Uiteraard zal er ook ruimschoots de tijd zijn om informeel met collegas en andere gasten van gedachten te wisselen.

Deze avond zal plaats vinden op 16 november 2004 in het Trefpunt in Hallum, aanvang 18.00 uur. Evenals vorige keer zal er een buffet worden geserveerd. De avond is bedoeld voor alle ondernemers en agrariërs in de gemeente Ferwerderadiel.
De kosten voor deze avond bedragen 25,-pp.

U kunt zich inschrijven voor deze avond via de antwoordstrook bij de uitnodiging of ,indien u deze uitnodiging niet heeft ontvangen, via de bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente, de heer Bas de Boer, telefoonnummer 0518-418857, of via e-mail,
b.de.boer@ferwerderadiel.nl.

Het maximale aantal deelnemers voor deze avond is 140 personen, dus schrijf u zo spoedig mogelijk in!!