AMBASSADE VAN CANADA



Maak kennis met functionele voedingsingrediënten uit Canada (Wageningen/Amsterdam)

De Canadese functionele voedingssector is toonaangevend in kwaliteit en sterk innovatief gericht. In Canada werkt deze sector nauw samen met wetenschappelijke onderzoekscentra en bestaat uit bedrijven met wereldwijde allure. Afgevaardigden uit de functional food en neutraceutical sector zijn volgende week in Nederland op zoek naar partners voor samenwerking, onderzoek, verkoop en investeringen.

A.s. dinsdag 16 november nemen zij deel aan de internationale conferentie: 'Nutrition, Health and Well Being' in het 'Agrotechnology Food & Innovations Center' van de Universiteit Wageningen. Daar wordt de Canadese functionele voedingssector vergeleken met de Nederlandse en Amerikaanse. Doel is om met Nederlandse partners en collega's uit deze sector te discussiëren over recente ontwikkelingen en samenwerking op het gebied van onderzoek. Belangstellenden zijn welkom.

De meest bekende Canadese bedrijven die zich presenteren op het Canada Paviljoen (Hal 1 - A69) 'Health Ingredients Europe' in de RAI Amsterdam, 16 - 18 November, zijn:

- Bioriginal Food & Science Corp

- Burcon Nutrascience

- Cevena Bioproducts

- Forbes Medi-Tech

- Ocean Nutrition Canada

- Parrheim Foods.

Voor media en belangstellenden:
Wilt u de conferentie bijwonen en/of een afspraak maken met deze bedrijven, stuur uw bericht naar uw contact-persoon: Diederik Beutener (Commercial Officer van de Canadese Ambassade): diederik.beutener@international.gc.ca. Direct telefoonnummer:+ 31- (0) 70 - 311.16.65

Informatie:
http://www.dfait-maeci.gc.ca/canadaeuropa/netherlands/tradewithcanadaF FN-nl.asp
Details over deze sector op:
http://www.dfait-maeci.gc.ca/canadaeuropa/netherlands/ffn.pdf Canadese Ambassade, Den Haag: www.canada.nl

11 nov 04 10:56