Gemeente Dalfsen

15-11-2004

Uitgifte bouwgrond in De Nieuwe Landen in Lemelerveld van start

Vanaf dinsdag 16 tot en met maandag 29 november 2004 kunt u zich voor de beschikbare bouwkavels (geen sociale koop!) inschrijven. Mocht u interesse hebben, dan kunt u vanaf 16 november een informatiemap ophalen in het gemeentehuis van Dalfsen en het servicepunt in Lemelerveld. In deze informatiemap zit ook het inschrijfformulier.

Te zijner tijd worden er ook een aantal sociale koop- en huurwoningen door woningstichting De Veste uit Ommen gebouwd. Deze worden in een aparte ronde uitgegeven. Nadere informatie hierover volgt.

Informatieavond
Op donderdag 18 november tussen 20.00 en 22.00 uur wordt een doorlopende informatieavond gehouden in café-restaurant Reimink, Dorpsstraat 2 te Lemelerveld. Op deze informatieavond kunt u terecht voor vragen over onder andere het uitgiftesysteem, welke bouwkavels precies beschikbaar komen en bijvoorbeeld de grondprijzen.

De inschrijfperiode sluit dus op 29 november. Het is van belang dat u uw inschrijfformulier (met bijlagen) uiterlijk op deze datum hebt ingeleverd. Inschrijfformulieren die na deze datum worden ingeleverd, worden namelijk niet meer in behandeling genomen.

Mocht u na de informatieavond en het lezen van de informatiemap nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer L.H. Berkhoff, telefoonnummer (0529) 48 82 31.