Reeds honderden scholen door heel nederland kiezen voor schoolconnect van priority telecom

Schiphol-Rijk, 16 november 2004. Priority Telecom N.V. (Euronext Amsterdam: PRIOR) maakt bekend dat reeds honderden scholen en regionale ICT-initiatieven door heel Nederland hebben gekozen voor het migratie-aanbod SchoolConnect. SchoolConnect biedt scholen een complete en professionele internetoplossing die speciaal voor de educatieve sector is ontwikkeld. Met dit aanbod waarborgt Priority Telecom scholen een zorgeloze overstap van de internet diensten die tot eind 2004 nog door nl.tree worden gevoerd.

SchoolConnect omvat alle belangrijke componenten zoals een gegarandeerde internetverbinding, e-mail, webhosting, e-mail virusscan en domeinnaam. Dankzij de beheerde router met firewall, vooruitstrevende Service Levels en gespecialiseerde Servicedesk kunnen onderwijsinstellingen zich volledig richten op hun kernactiviteiten. De speciaal voor het onderwijs ontwikkelde componenten als MySchool, een virtuele schoolomgeving en Schools-Inn, een contentfilteringsysteem, dragen verder bij aan een verantwoorde en effectieve inzet van internet in het klaslokaal.

"SchoolConnect is een optimale internetoplossing voor onze onderwijsinstelling. De rechtstreekse dienstverlening door Priority Telecom biedt onze school naast continuïteit belangrijke voordelen van veiligheid en een aantrekkelijk geprijsd pakket", volgens Dimitri Verschoor van het CSG Calvijn College uit Rotterdam.

"De 40 bij ons aangesloten onderwijsinstellingen worden steeds afhankelijker van de ICT-infrastructuur voor de uitvoering van het onderwijs. We zochten dus naar een oplossing die de betrouwbaarheid vergroot en de instellingen ontzorgt tegen lagere maandlasten. Priority Telecom garandeert ons met SchoolConnect de continuïteit van onze internet verbindingen en is bovendien de enige provider die binnen ons ICT budget een oplossing kan bieden waarbij het opgebouwde kwaliteitsniveau gehandhaafd blijft", aldus Jan Dankers, ICT Coördinator van Veldvest uit Veldhoven.

"Wij zijn verheugd dat naast bovenstaande klanten vele honderden scholen en regio-initiatieven inmiddels hebben gekozen voor het SchoolConnect migratie-aanbod van Priority Telecom. Een aantal scholen en regio-initiatieven hebben op dit moment nog geen keuze gemaakt welke internetprovider ze in 2005 gaan gebruiken. We hebben daarom besloten om het actie aanbod te verlengen tot 1 december 2004", aldus Ronald Schapendonk, Director Marketing & Communications.

Over Priority Telecom N.V.

Priority Telecom, gevestigd in Amsterdam, is een faciliteitengebaseerde zakelijke aanbieder van telecommunicatiediensten die zich met name richt op haar stedelijke kernmarkten in Nederland, Oostenrijk en Noorwegen. Priority Telecom levert high-speed internettoegang, privé-datanetwerken, op maat gemaakte netwerkdiensten en spraakdiensten aan meer dan 9.500 zakelijke klanten. Priority Telecom richt zich met name op middelgrote en grote zakelijke klanten en stedelijke/nationale leveranciers van telecommunicatiediensten en maakt daarbij optimaal gebruik van haar dichte stedelijke vezelnetwerk en ervaren lokale verkoopmedewerkers. Priority Telecom is genoteerd aan Euronext Amsterdam en wordt verhandeld onder het symbool "PRIOR". Voor meer nieuws en informatie surft u naar www.prioritytelecom.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met :
Priority Telecom, Ronald Schapendonk, Director Marketing & Communications, 020-77 82 554, rschapendonk@prioritytelecom.com


---- --