Landstede Open Huis


Bruisende Open Dagen

Open dagen saai? Niet bij Landstede. Uiteraard worden bij de open dagen op 16 en 17 november de opleidingen gepresenteerd, maar bovendien wordt een indruk gegeven van het vak waarvoor ze opleiden.

Tijdens de diverse open dagen laten studenten zien wat hun opleidingen inhouden. In Harderwijk bijvoorbeeld. Alle mogelijke beroepsopleidingen zijn hier vertegenwoordigd, van gezondheidszorg tot economie en van toerisme tot techniek.

Op de splinternieuwe ICT-vleugel in het Landstede-gebouw kunnen bezoekers bijvoorbeeld kennismaken met systemen die volgens de laatste inzichten zijn samengesteld. Zo is er het beroepstaakgestuurd leren waarbij je je onder andere met de behulp van de pc verdiept in levensechte beroepssituaties. Verder kan er met de nieuwste netwerksystemen gestoeid worden en zijn er veel studenten aanwezig om de bezoekers uit eigen ervaring te vertellen. Voor alle opleidingen geldt dat er persoonlijke rondleidingen door het gebouw gegeven worden.

Ook bij andere Landstede-vestigingen in de regios Zwolle en Raalte wordt tijdens de open dagen voorlichting gecombineerd met praktijkvoorbeelden.