FENIT

Nederland~ICT, FENIT, ICT Telecom en Vifkantec fuseren in ICT~Office.

12-11-2004 In de Algemene Ledenvergaderingen van Nederland~ICT, FENIT, ICT Telecom en Vifkantec op 11 november 2004, is ingestemd met het voorstel tot een fusie per 1 januari 2005. De nieuwe combinatie krijgt de naam ICT~Office.

Tevens is met de NLIP, de branchevereniging van internetproviders, een intentieverklaring getekend. Dit betekent dat NLIP op termijn ook toetreedt tot ICT~Office. Per 1 januari 2005 worden alle lid-bedrijven van FENIT, ICT Telecom en Vifkantec rechtstreeks lid van ICT~Office. Het lidmaatschap kent twee varianten; namelijk het Gewoon lidmaatschap en het Aspirant lidmaatschap voor startende bedrijven. Het bestuur wordt gevormd door een Algemeen Bestuur en een Dagelijks Bestuur, dat gelijk is aan het huidige bestuur van Nederland~ICT. Om verwarring te voorkomen worden de namen van de brancheverenigingen verder niet meer gebruikt, behalve als handelsnaam voor de Algemene Voorwaarden.

ICT~Office kent drie sectoren; Informatietechnologie, Telecommunicatie en Kantoor. Leden krijgen de keuze om zich aan te sluiten bij één of meerdere sectoren. Tevens kunnen leden optioneel gebruik maken van de Werkgeversvereniging ICT en/of van de stichting ICT Milieu.

copyright FENIT 2004