Gemeente Renswoude



* Grote Fliertsedijk
Grote Fliertsedijk
Datum: 01/11/2004

VERZOEK OM VRIJSTELLING BESTEMMINGSPLAN BUITENGEBIED TEN BEHOEVE VAN NIEUWVESTIGING AGRARISCH BEDRIJF AAN DE GROTE FLIERTSEDIJK De heer E. Henken, wonende te Overberg, heeft een verzoek ingediend voor de verplaatsing van zijn agrarisch bedrijf naar de Grote Fliertsedijk te Renswoude. Het gebied waar de nieuwvestiging is gepland is in het ontwerp-reconstructieplan aangeduid als landbouwontwikkelingsgebied. Nadrukkelijk zij vermeld dat het uiteindelijk verlenen van vrijstelling door de gemeenteraad pas kan geschieden, indien het reconstructieplan na vaststelling en goedkeuring is bekendgemaakt.
De bij dit plan behorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing, hebben reeds in het kader van de inspraakverordening ter inzage gelegen. Dezelfde stukken liggen in het kader van artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vanaf 1 november 2004 wederom gedurende vier weken, derhalve tot 30 november 2004, ter inzage in het gemeentehuis van Renswoude op werkdagen tijdens kantooruren (van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur) en, op verzoek (tel: 0318-578153), buiten kantooruren. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden hun bedenkingen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude.
Nadrukkelijk wordt hierbij gemeld, dat degenen die reeds in het kader van de inspraakverordening zienswijzen hebben ingediend niet opnieuw bedenkingen behoeven in te dienen. Hun zienswijzen zullen tevens worden beschouwd als zijnde bedenkingen, ingediend naar aanleiding van deze publicatie.
Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer Jansen van de afdeling Algemene Zaken van de gemeente Renswoude, tel.0318-578153.