Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


16 november 2004


Zutphen - Fietser raakt gewond


Een 14 jarige jongen uit Zutphen raakte maandagmiddag rond 14.30 uur gewond. De jongen was op de Thorbeckesingel tegen een aanhangwagen gebotst. De 57 jarige bestuurder van de auto met aanhanger uit Zutphen moest remmen. De jongen zag dit te laat en botste tegen de aanhanger. Hij werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.


Zutphen - Oliebollenkraam vernield


Onbekenden hebben in de nacht van maandag op dinsdag (16/11) een oliebollenkraam aan de Polsbroek vernield. De kraam werd opengebroken en in de kraam werden diverse vernielingen gepleegd. Ook had men de wagen van de bokken afgeduwd. Het is nog niet bekend of er wat werd weggenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Zutphen - In woning ingebroken


Maandag werd ingebroken in een woning aan de Berkelkade. Men wist binnen te komen door een raam te forceren. Er werd een laptop weggenomen. Een 49 jarige Zutphense heeft aangifte gedaan.


Brummen - Rijbewijs kwijt


Door de politie van het verkeershandhavingsteam werd maandagmiddag gecontroleerd op de N348. Hierbij raakten een 21 jarige Brummenaar en een 23 jarige Brummenaar het rijbewijs kwijt. Beide bestuurders reden 155 km. Er is hier 100 km toegestaan.


Lochem - Fietsverlichting niet in orde


Maandagavond bleek bij een controle op de Koedijk dat vijf fietsers de verlichting niet in orde hadden. Zij kregen een bekeuring.
Bij een controle op de Burg van der Feltzweg in Twello hadden maandagmorgen 6 fietsers de verlichting niet in orde. Ook deze fietsers werden bekeurd.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

Anton de Ronde



---- --